Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Nový ročník Tenisligy ve Staré Huti nabízí nové výzvy

přidáno: 15. 03. 2016

Rekreační a amatérští tenisté zakončili v loňském roce úspěšně druhý rok Tenisligy ve Staré Huti. Ročník byl doprovázen mnoha očekáváními, mezi která jistě patřila i možnost účastnit se doublové soutěže.

Ačkoli entusiasmus byl zpočátku vysoký, bohužel se však tato varianta ve skutečnosti ukázala jako časově a logisticky velmi náročná. Spojit v jeden okamžik 4 konkrétní hráče, je dnes, díky časovému vytížení každého z nás, prakticky nemožné. Bylo odehráno tedy pouze několik málo klání, avšak celkové bodové hodnocení se nezapočítávalo.

Sezóně dvouher předcházelo několik takzvaných „rošád“, kdy někteří z hráčů ligu opustili, někteří se nově přihlásili a v neposlední řadě došlo v postupu respektive sestupu hráčů. I díky tomu ročník po takové změně získal další náboj a hráči tak okusili opět jiné soupeře, jiné styly. Těmi, kterým tyto změny prospěli nejvíce, byli z první ligy: 1. Pavel Popek, 2. Václav Rys, 3. Jiří Slepička, z ligy druhé: 1. Petr Brázda st., 2. Radek Melichar, 3. Dušan Matějka. Ještě jednou bychom nejen jmenovaným, ale všem zúčastněným poděkovali za jejich účast a zároveň tak jejich nedílný příspěvek do tohoto projektu.

Letošní ročník, do kterého je možné se registrovat do 15. dubna, očekává přísun nových hráčů, kteří mají chuť poznat atmosféru soutěže a okořenit ji tak svou přítomnosti a zkušenostmi, proto neváhejte a zaregistrujte se co nejdříve, a to prostřednictvím webových stránek. Volná místa jsou omezena.

autor článku: Tenisliga Stará Huť