Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Druhý květnový víkend přinesl tenisovou radost!!!

přidáno: 18. 05. 2017

O víkendu 13.-14.5. se v Tachlovicích a Bohutíně konaly krajské přebory mladšího žactva a naši hráči přivezli všechny možné medaile.

V Tachlovicích se odehrával turnaj chlapců, kde se na 3. místě umístil Vojtěch Doubek, který podlehl pozdějšímu vítězi 2:6; 3:6. Z druhé poloviny turnaje postoupil do finále hráč, který u nás hostuje v družstvu starších žáků - Jakub Vrba a stejně jako Vojta nedokázal pozdějšího vítěze zastavit. Jakub se účastí ve finále kvalifikoval na Mistrovství České republiky.
Bohutín hostil dívčí turnaj, kde náš klub měl zastoupení Natálky Syrové. Natálka se probojovala až do finále, ve kterém bohužel nestačila na první nasazenou turnaje a domů si přivezla stříbrnou medaili. Stejně jako Jakub se tímto výsledkem Natálka kvalifikovala na Mistrovství České republiky.
Na dobříšských kurtech proběhl turnaj babytenistů, ve kterém přímo dominovali dobříšští tenisté a obsadili všechny tři stupně vítězů. Pohár nad hlavu zvedala Míša Melicharová, která ve finále porazila Sama Kleibla a v semifinále Matyáše Kolaříka.

Všem hráčům a hráčkám moc gratulujeme a přejeme hodně úspěchů i v dalších turnajích.

Za TenisCentrum Dobříš
Eliška Beranová

autor článku: Eliška Beranová