Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Martin Beran: Poděkování hráčům, kamarádům i partnerům TenisCentra Dobříš

přidáno: 27. 11. 2020

Pomalu ale jistě se blíží konec tohoto zvláštního a velmi náročného roku. Na to, co se letos povedlo zavzpomínal i Martin Beran z TenisCentra Dobříš. Ve svém veřejném poděkování nezapomněl na nejlepší hráče, přátele a partnery klubu.

Vážení kamarádi, hráči, klienti, rodiče!

Zdravím všechny malé tenistky a tenisty. Už je to déle než měsíc, kdy jsme se mohli naposledy vidět a společně si zasportovat, popovídat, posedět. Situace je stále nepřehledná a zatím netušíme, kdy se třeba i s určitým omezením budeme moci vrátit zpět na kurty. Proto využívám alespoň tuto možnost vás oslovit a trochu zavzpomínat na tenisový rok 2020.

Už na jaře jsme tuto situaci zažili, ale nakonec se vše rozběhlo. Kurty byly připravené a díky vám se klubu dařilo velmi dobře a obsazenost byla skvělá. Zápasy družstev se ve zkrácené verzi odehrály a pro naše týmy dopadly velmi dobře. Letos jsme ani nemohli po zápasech vše oslavit a poděkovat všem hráčům, kteří bojovali za naše týmy. Těšili jsme se, že tak budeme moci učinit při tradičním vánočním vyhlašování nejlepších hráčů sezóny, Bohužel ani tato akce se nebude moci uskutečnit, a tak ještě vymýšlíme, jakým způsobem hráčům poděkujeme a odměníme je.

Dobré výsledky předváděli naši hráči i na letních turnajích jednotlivců. Především musím jmenovat mladší hráče – Maxe Trojana, Danielku Michálkovou, Samuela Kleibla, Maxe Skřivánka, Sofii Audy a Bedřicha Břicháčka. Nejúspěšnějším hráčem se pro tento rok stal Tomáš Krejčí, který v roce 2021 bude díky svým výsledkům prvním hráčem České republiky v celostátním žebříčku mladších žáků.

    Danielka Michálková           Max Trojan                        Sofie Audy                      Max Skřivánek

          Bedřich Břicháček a Samuel Kleiba                                            Tomáš Krejčí

Opět jsme měli letos možnost uspořádat mistrovství České republiky starších žákyň, turnaj mladších žáků kat. „A“ a na konci sezóny závěrečný turnaj mladších žáků, kde se rozhodovalo o konečném pořadí hráčů na prvních deseti místech na celostátním žebříčku v České republice.

Nemohu opomenout charitativní akci – Šampioni pro Aničku, kterou vymyslel a z velké části zorganizoval Jakub Beran, za což mu patří veliké poděkování. Zápasů se účastnili 3 daviscupoví reprezentanti, včetně současné české jedničky – Jiřího Veselého. Pro všechny přítomné diváky to byl skvělý tenisový zážitek a celá akce pomohla dobré věci.

Od října je naše TenisCentrum Dobříš stejně jako na jaře uzavřen. Situace je pro všechny z nás složitá, těžká. Zavřená sportoviště, školy, obchody nejsou to nejhorší, s čím se v této době setkáváme.

 

Děkujeme Pavle

V pátek 13. listopadu 2020 nás opustil náš kamarád, dlouholetý člen tenisového klubu pan Pavel Průša. Odešel náhle a my už jsme mu nestihli poděkovat za to, co na Dobříši pro tenis udělal. Děkujeme, Pavle.

 

Doufám, že už se vše brzy vrátí do starých kolejí a my se zase začneme potkávat, jak jsme zvyklí – každý den.

Moc na vás všechny myslím a přeji vám hlavně zdraví, pevné nervy při doučování vašich miláčků a klid ve vašich osobních životech. Závěrem bych chtěl poděkovat našim partnerům klubu, kteří nám v této nelehké době velmi pomáhají.

Přeji vám všem klidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2021 hodně zdraví, štěstí, úspěchů a co nejméně omezení v našich životech.

autor článku: Martin Beran - TenisCentrum Dobříš