Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Prázdniny se Sportovní akademií Dobříš

přidáno: 11. 06. 2020

Letní prázdniny jsou za rohem a také Sportovní akademie Dobříš, pod vedením sportovce tělem i duší a oblíbeného dobříšského učitele tělocviku Michala Cibocha, nabízí bohatý program pro děti.

Se Sportovní akademií Dobříš si mohou děti o prázdninách užít Příměstský tábor sportů, pro malé i velké je připravený Kurz sportů pro děti i rodiče na Nové Živohošti a samozřejmě nebude ani letos chybět Florbalové soustředění Špičák 2020.

„Letos si prostě užijeme prázdniny doma, proto jsme připravili hned několik akcí na prázdniny, kde se bude hlavně sportovat. Děti i dospělí s námi můžou vyzkoušet hned několik různých sportů a samozřejmě zábava a pohoda je zaručena,“ říká Michal Ciboch ze Sportovní akademie Dobříš. Podle jeho slov se ale místa rychle plní a pokud tedy ještě někdo chce přihlásit dítě na příměstský tábor nebo vyrazit na kurz pro rodiče s dětmi, měl by se rychle ozvat.

Příměstský tábor sportů

Termín: 27. - 31. července 2020 (08:00 - 17:00 hod. vždy u Vlašky)

Pro děti od 6 let.

Náplň kurzu: paddle surfing, střelba ze vzduchovky, lukostřelba, orientační běh, lakros, softball, windsurfing - základy jízdy na plováku s oplachtěním a další sportovní i nesportovní aktivity.

Cena kurzu: 2 800 Kč (v ceně: stravování, pojištění, půjčovné sportovní matriál, instruktoři, zdravotník)

Kurz sportů pro děti i rodiče na Nové Živohošti

Termín: 13. - 17. července 2020

Náplň kurzu: vodní turistika (kánoe, pramice), windsurfing - základy jízdy na plováku s oplachtěním, paddle surfing, střelba ze vzduchovky, lukostřelba, lanové centrum, orientační běh, softball, bojovka a další sportovní i nesportovní aktivity.

Ubytování: v nově zrekonstruovaných čtyřlůžkových a pětilůžkových pokojích, které nabízí postele či palandy, skříň, stolek a židle. Součástí vybavení každého pokoje jsou také peřiny a polštáře s povlečením.

Stravování: začíná v pondělí obědem a končí v pátek obědem.

Cena kurzu: dospělí - 4500 Kč, dítě - 3800 Kč(v ceně: ubytování, stravování, pojištění, půjčovné sportovní matriál, instruktoři, zdravotník)

Florbalové soustředění Špičák 2020

Termín: 29. června - 3. července 2020

Místo: Špičák na Šumavě

Ubytování: pokoje na tělocvičně – pokoje 3 až 7 lůžkové

Doprava: mikrobus 21 os., Transportservice Unger, Dobříš, Dobříš - Špičák Železná Ruda 150 Km

Stravování: plná penze + svačiny, ovoce, pitný režim

Cena: 3000 Kč (cena zahrnuje: autobus, ubytování, stravování, pronájem tělocvičny, ceny pro žáky)

Program: florbal v různých formách, florbalová cvičení, fl. zápasy a turnaje, rozvoj techniky, fyzičky, taktiky, kompenzační relaxační cvičení, výlety

Kontakt pro zájemce programů Sportovní akademie Dobříš

Sportovní akademie Dobříš

Vedoucí akcí

  • Ciboch Michal (e-mail: m.ciboch@gmail.com, tel.: 777 305 266)
  • Paul Vojtěch (e-mail: paulvojtech@gmail.com)

autor článku: redakce DA (zdroj: www.sportovniakademiedobris.com)