Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Příbram cup - Spartak

přidáno: 26. 05. 2017

V areálu Spartak Příbram se bude stejně tak jako minulý rok, i letos konat Příbram cup. Jde o fotbalový turnaj pro žáky U13, který minulý rok ovládla Zbrojovka Brno. Víkend je nejen plný zajímavých utkání, ale i doprovodného programu pro děti, kam je vstup zcela zdarma.

Víkendový program startuje v sobotu dopoledne a bude pokračovat až do nedělní osmnácté hodiny. Po celu tu dobu se budou hrát fotbalové zápasy na obou hřištích, a třetí, umělka, zůstává pro doprovodný program. V něm je připraveno spousta zábavy pro děti.

Malí fotbalisté si budou moci otestovat kopačky od známé české firmy, nechat si změřit rychlost střely, a nebo si zakopat trestné kopy na přesnost. To samé si mohou samozřejmě vyzkoušet i nefotbalisté. Dále je pro děti připravena velká nafukovací skluzavka, LaserGame střelnice, tenisové hřiště, malování na obličej, hry pro děti nebo hod na koš.

Stejně tak jako minulý rok, i letos bude probíhat kolo štěstí. V něm si mohou děti vytočit dresy známých fotbalistů, míče a další sportovní pomůcky.

Jde především o turnaj

To hlavní, oč tu běží, je turnaj, kterého se zúčastní třicet týmů a to nejen z České republiky, ale dva budou i z Evropy. Z Příbrami a okolí bude hrát tým Spartaku Příbram, 1.FK Příbram nebo například FK Hořovicko. Ze zvučnějších jmen stojí určitě za zmínění Sparta Praha, Viktorka Plzeň, nebo Bohemians Praha. Kompletní seznam všech týmů naleznete zde: http://www.pribramcup.cz/turnaj.html

Přát by mělo i počasí. Na víkend hlásí jasno a 23 stupňů. Co více si přát, než sportovní program, aktivity pro děti, občerstvení pro rodiče. Nenechte si to ujít.

autor článku: Jitka Doubravová