Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Sportovní Akademie Dobříš – bavme se sportem!

přidáno: 29. 08. 2019

Začíná škola, ale nemusí to být nuda! Začínají totiž i sportovní tréninky, tak neváhejte a přiveďte děti, aby si je vyzkoušely! Sportovní Akademie Dobříš nabízí mnoho druhů sportovních aktivit pro děti už od 5 let.

S novým školním rokem se opět otevírá možnost pro děti aktivní trávení volného času. Nově vzniklá Sportovní Akademie Dobříš nabízí mnoho pohybových aktivit, od tradičního florbalu, přes atletiku, plavání a nově i gymnastiku.

První lekce v září jsou pro děti ZDARMA!

Do oddílů se mohou zapojit děti již od 5 let. Tréninky jsou vedeny především herní formou, pomocí nichž si děti osvojí základy jednotlivých sportů (hod, skok, běh, spolupráce v kolektivu, obratnost, …). Samozřejmostí je také všeobecná pohybová průprava. V průběhu měsíce září je možné vyzkoušet si jednotlivé lekce zdarma a následně se rozhodnout, zda budete mít nadále zájem lekce navštěvovat. Vybrat si můžete z 10 lekcí atletiky, pravidelných lekcí plavání a lekce gymnastiky. Florbal nabízí tréninky od nejmenších po juniory (5-18 let). Bližší informace o časech a místech tréninků naleznete na níže uvedených odkazech.

Nabídku tréninků atletiky naleznete zde

Florbaloví zájemci by měli navštívit tyto stránky 

Rozcestník pro všechny oddíly zahrnuté ve Sportovní Akademii Dobříš a další důležité informace naleznete zde

autor článku: Vojtěch Paul – Sportovní Akademie Dobříš