Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Sokol se nevzdává! Vyzývá k pohybu děti i dospělé a plánuje další akce

přidáno: 09. 11. 2020

Také dobříšská sokolovna dnes zeje prázdnotou. Sokolové se však nevzdávají a stále se snaží inspirovat děti i dospělé k pohybu. Své tradiční akce na Dobříši zatím rozhodně neruší a dál je připravují!

Také dobříšský Sokol musel v říjnu z důvodu vládních nařízení již podruhé v tomto roce přerušit svou činnost, zrušit nejen pravidelné cvičení, ale i plánované akce.

Přesto se Sokol nevzdává a VYZÝVÁ VŠECHNY K POHYBU!

Česká obec sokolská je jednou z nejaktivnějších sportovních organizací v České republice. Už na jaře v první vlně pandemi členové Sokola dokázali, že umí podpořit širokou veřejnost i v těchto těžkých časech a okamžitě rozjeli nové projekty na podporu pohybu dětí i dospělých. Stejně tak je tomu i nyní! Přijměte některou z našich sokolských výzev a přidejte se k nám!  

Právě pohyb je něco, co nás v těchto dnech může udržet nejen v dobrém zdravotním stavu, ale i v dobré náladě! V níže uvedených odkazech naleznete inspirativní články a videa, která vznikají právě pod Českou obcí sokolskou. 

Cvičím se Sokolem 

Cvičte pořád, cvičte správně, cvičte se Sokolem. Videoseriálu České obce sokolské #cvičímsesokolem. Instruktážní cvičební videa pro všechny věkové kategorie připravují sokolští metodici ve spolupráci se známým sportovním youtuberem Tomášem Touhou

Sokolský běh republiky

Jsme jeden z nejméně hrdých národů v EU a připadá nám, že zdrojů hrdosti dlouhodobě spíše ubývá… Proto chceme společně oslavit založení republiky 28. října pohybem, "vyběhnout do ulic" v barvách Sokola a České republiky a inspirovat ostatní k tomu, aby se nestyděli nebo nebáli projevit svou hrdost na zemi, kde žijí. 

Sokolský běh republiky se v letošním roce běžel 28. října pouze individuálně, oficiální závod je odložen na 28. listopadu 2020.

Cvičí Telka

Sokol Praha - Libeň připravuje cvičební seriál na nejrůznější témata. Zacvičtě si po vzoru zvířátek, po gymnasticku, ale i jen tak pro radost a zdravého těla i ducha. 

Další aktuality a videa můžete sledovat na facebookovém profilu TJ Sokol Dobříš. Cvičit se dá s dětmi doma a třeba i v parku :-)​ 

Sokolové na Dobříši tradiční akce v tomto roce stále plánuje 

Sledujte i náš web www.sokoldobris.cz nebo venkovní nástěnku na sokolovně.

V plánu máme uspořádat tradiční akce, jako je Mikulášská zábava pro děti, šipkařský turnaj apod. Jakmile to bude možné, vrátíme do sokolovny opět život. 

Co dalšího se v tomto roce v Sokole uskuteční, je však otázkou… Prozatím si vzájemně přejme pevné zdraví a optimismus v duši.

Těšíme se s našimi cvičenci a s vámi ostatními na shledanou.

autor článku: Gita Otavová - T.J. Sokol Dobříš