Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Běžecká výzva: Zahořanská 10 (Běh okolo Pleše) letos bude, ale trochu jinak

přidáno: 26. 04. 2020

Sportovní akce po celé České republice jsou v této karantenní době buď úplně rušeny nebo se postupně přesouvají na termíny nové. Organizátoři běžeckého závodu Záhořanská 10 však přistoupili k moderní formě realizace.

Prvního ročníku Záhořanské 10 se zúčastnilo 124 běžců a běžkyň všech věkových kategorií. Organizátoři věří, že i na letošní ročník se přihlásí velký počet sportovců a z dobrovolného startovného se tak vybere co největší obnos na dobrou věc...

Vážení sportovní přátelé,

S ohledem na mimořádnou situaci jsme se rozhodli závod letos uskutečnit tak trochu jinak a to bez nutnosti hromadného startu, chcete-li on-line nebo virtuálně. Každý běžec si v průběhu měsíce května (1.-31. května 2020) zvolenou trať proběhne sám nebo v malé skupince a výsledný čas zaregistruje společně s přihláškou. My pak začátkem června sestavíme výsledkovou listinu a vyhlásíme vítěze. 

Pevně věříme, že vás tato výzva zaujme natolik, že se opět zúčastníte v hojném počtu. Startovné bude letos zdarma resp. dobrovolné v případě, že byte chtěli přispět na dobrou věc, charitativní projekt "běžím pro ranou péči", organizaci, která zajišťuje podporu rodinám malých dětí se zdravotním hendikepem.

Informace k závodu a přihláškám

Detailní informace o závodní trati a odkaz na přihlášky naleznete:

 

Těšíme se na Vás! Sportu Zdar!

autor článku: David Horyna