Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

OK Dobříš – oddíl sportů v přírodě, Vás zve na Jarní otvírání lesa – Brdy

přidáno: 16. 03. 2017

Akce je otevřená široké veřejnosti, zejména z Mníšku pod Brdy a okolí, oddílovým dětem, jejich sourozencům i rodičům. Připraveny budou tratě od linie až po mapově náročnější trať, na úrovni HD16. Pro nejmenší děti a neorienťáky bude nachystaný plyšákový mini-orienťák, mohou se tedy zúčastnit už i tříleté děti.

Jedná se o první letošní hromadný trénink OK Dobříš s mapou, buzolou a červenobílými lampiony. Zimní pauza byla dlouhá, tak si pojďte společně připomenout mapování v lese, aby nám to pak na prvních závodech už šlo jako zkušeným orienťákům. Účast na tréninku doporučujeme určitě všem, kteří mají rádi aktivity spojené s pohybem v přírodě.

 

  • Termín: neděle 19. 3. 2017, sraz na místě startu v 15:00 hod. – pro OK Dobříš od 14,30h
  • Místo: mapa Stříbrná Lhota (měřítko 1:10.000)
  • Start, cíl: asi 300 m severně od hospody Na náměstí ve Stříbrné Lhotě, silničkou kolem hospody k lesu a doprava, GPS: 49.8675906N, 14.2384944E
  • Tratě: kratší a střední okruhy a hvězdice náročností odpovídající kat. Linie, HD10, HD12 – HD14 a HD16, budou připraveny také jednoduché tratě pro začátečníky
  • Doprava: každý vlastní, parkování aut na návsi ve Stříbrné Lhotě
  • Předpokládaný konec: cca v 17 hod.

 

Přihlášky nejsou třeba, počítáme automaticky se všemi členy oddílu, map bude dostatek. S sebou si vezměte běžeckou obuv a oblečení dle počasí, lehké občerstvení. Akce se koná za každého počasí, v případě deště bude k dispozici oddílový stan.

Těšíme se na Vás, trenéři OK Dobříš

Více zde: http://www.okdobris.cz/news/jarni-otvirani-lesa-brdy/

 

autor článku: Martin Bambousek