Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Auto na víkend a další krásné ceny můžete vyhrát na Běhu města Dobříše

přidáno: 12. 09. 2018

Už tuto neděli 16. září se uskuteční 2. ročník Běhu města Dobříše a vítáni jsou jak malí, tak i velcí běžci. Pro letošní ročník jsou připraveny krásné a hodnotné ceny, které darovalo nejen město Dobříš, ale i další partneři této sportovní akce.

První startovní výstřel zazní v 9:30 hod. a jako první vyzkouší trať děti, pro které bude připraven běh na 500 m - od roku narození 2012, na 1 km se vydají ročníky 2007 – 2011 a 1,5 km bude patřit ročníkům  2003 – 2006. 

Hlavní běh odstartuje v poledne

Poté bude od 11:00 hod. patřit 5 km trať výhradně ženám a na závěr odstartuje ve 12:00 hod. hlavní běh na 10 km, jehož součástí budou i štafety. Máme pro vás připraveny také profesionální vodiče, takže "drž se jich a dáš 10 km za 50, 55 nebo 60 minut!"

Doprovodný program nejen pro děti

Startem i cílem běhu bude Komenského náměstí, kde bude pro závodníky ale i ostatní návštěvníky připraven doprovodný program: vyhlášení sportovce města Dobříše do 15 let, stánky a občerstvením, koutek pro děti s oblíbeným malováním na obličej, fotokoutek a chybět nebude ani žijící sportovní legenda, Jan Tománek.

Hodnotné ceny nejen pro vítěze

Celé sportovní dění bude zakončeno ve 14:00 hod. vyhlášením výsledků a losováním tomboly. Na všechny děti čekají medaile za účast a na vítěze navíc krásné ceny. Těšit se na plné tašky odměn mohou i dospělí a zlatým hřebem bude losování tomboly, ve které je hlavní cenou automobil na víkend značky Peugeot. Přihlašovat dospělé i děti můžete stále ještě ZDE.

Dopravní omezení spojené s akcí

S akcí je spojeno výrazné dopravní omezení. V neděli 16. září 2018 od  7:00 do 16:00 hod. bude zcela uzavřeno několik oblastí města. Konkrétně se jedná o ulice Fričova, Husova, U Slávie, Tylova, Školní, Mánesova, V Lipkách a Za Poštou. V celé této oblasti bude nutné ve výše uvedeném čase "vyparkování" všech osobních vozidel a jiných dopravních prostředků. Případně nebude možné v tomto čase těmito ulicemi a celou oblastí v žádném případě projíždět, z důvodu bezpečnosti dětí, závodníků a návštěvníků akce.

Mapy s vyznačeným dopravním omezením a trasou běhu:

autor článku: Redakce DA