Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Dobříšské závodnice v aerobiku vyhrály soutěž Talent roku 2016!

přidáno: 12. 07. 2016

Závodní tým z klubu Aerobik studia Orel Dobříš vyhrál titul v soutěži Talent roku 2016.

Závodní tým step kadetek z Aerobik studia Orel Dobříš se stal pod vedením trenérky Denisy Havlíčkové letošním vítězem kategorie Mladý talent (kolektiv žáků 1. – 4. třídy), a to v rámci soutěže Talent roku 2016.

Jaký je cíl soutěže Talent roku?

Tento projekt dává impulz ke zlepšení životního stylu všech dětí v republice. Hlavním cílem celorepublikové soutěže je především podpořit zájem dětí, sportovních organizací a škol o pohybové aktivity a v neposlední řadě také v dětech naučit pěstovat soutěživost a hrdost za své vlastní výkony a úspěchy.

Vítězný závodní tým je skvělou partou

Vítězný tým se skládá celkem z jedenácti závodnic. Štěpánka Janíčková, Bára Pechmannová, Natálka Burešová, Marička Pulkrabová, Verča Šedá, Kája Malá, Adélka Volná, Anetka Stiborová, Šárka Fabiánová, Terka Houfková a Klárka Nováková spolu soutěží již šest let, a tak jsou spolu perfektně sehrané. „Jelikož spolu trénují v tělocvičně i třikrát týdně, utvořila se mezi holkami velká přátelství,“ dodává jejich trenérka Denisa Havlíčková, která s holkami tráví mnoho času i mimo tělocvičnu, vždy je jejich podporou a má velkou zásluhu na jejich úspěchu.

Velké poděkování patří trenérce týmu, klubu a také dobříšské základní škole

Velký dík patří samozřejmě trenérce týmu, která umí holky motivovat, dodávat jim dobrou náladu, chuť a radost z každého závodu a taky je umí donutit tvrdě pracovat. Závodnice i trenérka děkují také všem rodičům závodnic, kteří ve sportu své děti podporují a fandí na každých závodech. Zvláštní poděkování pak patří paní Fabiánové, která iniciovala přihlášení týmu do soutěže a podílela se na celkové organizaci v soutěži. Zásluhu na úspěch týmu má samozřejmě i domácí klub Aerobik studio Orel Dobříš a zakladatelka studia Klára Jandová, která dává dětem možnost sportovat, závodit v aerobiku a plnit si tak sny. V neposlední řadě pak patří také poděkování 1. a 2. základní škole v Dobříši, kam holky z týmu dochází. Přihlášeny byly holky z organizačních důvodů pod 2. základní školou, vedenou ředitelkou Mgr. Bohumilou Pallagyovou.

V následujícím videu se můžete podívat na závodní sestavu, s kterou soutěžil tým v roce 2016:

autor článku: Kamila Paulová