Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Nadšené děti ze Sport Campů Aerobik studia Orel Dobříš hlásí: BYLO TO BOŽÍ!

přidáno: 16. 07. 2020

Příměstské tábory pod názvem Sport Camp pořádají v Aerobik studiu Orel Dobříš již pěknou řádku let. V letošním roce organizátoři pro děti uspořádali dva turnusy. První turnus tábora začal již 29. června a trval od pondělí do pátku. Druhý týden Sport Campu trval jen 4 dny, a to z důvodu pondělního státního svátku. A jen za těch pár dní děti zažily hromadu zážitků, na které budou určitě vzpomínat celé prázdniny.

První týden navštívil Sport Camp i mistr Evropy

První pětidenní tábor se nesl v duchu Celým světem se sportem. Během týdne děti stihly sportovat, poznávat místa v okolí Dobříše, seznámit se s novými kamarády a vytvořit si vzpomínkovou kartičku na památku. Během tábora se všichni zapojili i do celorepublikové akce „Kamínky“, v rámci které si můžete vymalovat jakýkoli kamínek, který poté položíte kdekoli venku a když ho nalezne někdo jiný, může si ho nechat nebo poslat zase dále. Své kamínky pak můžete podle směrovacího čísla, které se na kamínek píše, sledovat ve facebookové skupině Kamínky. 

V polovině Sport Campu se jako každoročně konal celodenní výlet, tentokrát na Minigolf Budínek. Na Camp dokonce dorazil i nadějný mladý, teprve dvanáctiletý moto trialista David Fabián, který se pyšní hned několika tituly, a to nejen z České republiky, ale i Evropy.

VIDEO: Sport Camp I. 2020

Druhý turnus děti zažily i „únikovku“

Druhý turnus Sport Campu odstartoval o týden později v úterý. Tentokrát se zaměřil na téma Sport Film Fest. Pro děti byly připraveny krátké motivační sportovní filmy, např. „Jen počkej zajíci – Na olympiádě“, „Bob a bobek ve škole sportu“ nebo „Hurvínek a rozcvička“. V programu se našel čas nejen na cvičení, ale i na výlet do areálu Nového rybníku v Příbrami a většina dětí zažila i svou premiérovou únikovou hru v příbramské knihovně. Čas zbyl i na tvoření vzpomínkových pohlednic a na zajímavou besedu v dobříšské knihovně.

VIDEO: Sport Camp II. 2020

„Týdny nabité programu, to jsou Sport Campy v orlovně, které by nejenom děti, ale i dospělí měli chuť zažít. A jako lektorky, jsme za to moc rády!“

autor článku: Kamila Paulová - Aerobik studio Orel Dobříš