Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

FIT SENIOR v Dobříši: Cvičíme online, přidejte se!

přidáno: 30. 03. 2021

FIT SENIOR Příbram, z. s., zve všechny dobříšské seniory na online program, který po dobu lockdownu vytváříme. Cvičení je po celý duben otevřené zdarma.

Z tělocvičny, kam teď bohužel nemůžeme, jsme pro vás přesunuli cvičení do online prostředí. Nabízíme vám možnost připojit se k lekcím zdravotního cvičení, které vysíláme přes aplikaci Teams. Potkáte tak své lektory a přátele z lekcí, protáhnete si tělo a přijdete na jiné myšlenky. Můžete využívat všechny vypsané lekce, bez ohledu na to, který den chodíte cvičit do tělocvičny. Potřebujete připojení k internetu a počítač (stolní nebo notebook), případně tablet nebo se lze připojovat i z mobilního telefonu. Samotné připojení není nic složitého, rádi vám s ním pomůžeme.

FIT SENIOR Příbram je zdarma i pro Dobříšáky

FIT SENIOR Příbram reaguje na současný stav a nemožnost potkávat se na seniorských aktivitách a vytváří online program pro seniory. Protože jsme tady od toho, abychom pomáhali, tato nabídka neplatí jen pro naše členy, ale mohou se k nám připojit i senioři z celé republiky. 

V týdnu vypisujeme 4-5 online lekcí cvičení, ke kterému se připojíte přes počítač nebo tablet (příp. chytrý telefon) z pohodlí svého domova.

V případě zájmu nám napište na fitseniorpb@gmail.com a my vám pošleme připojovací údaje a postup, jak se připojit.

Přidejte se k našemu online cvičení! Těšíme se na vás!!! 

FIT SENIOR od září i v Dobříši

Seznamte se už nyní s organizací, která od září plánuje zahájení činnosti pro seniory i na Dobříši, a to ve spolupráci s Gymnastikou Dobříš, z. s.

Více informací na www.fitseniorpribram.cz nebo volejte dobříšské koordinátorce projektu Jitce Holcové (mobilní telefon: 777 145 603).

autor článku: Kristýna Hovorková - FIT SENIOR Příbram