Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Jaro v Aerobik studiu Orel Dobříš

přidáno: 16. 03. 2021

Lektoři Aerobik studia Orel Dobříš jsou už více než rok zásadně omezeni ve své práci a aktivitách. Správní sportovci se však nikdy nevzdávají. To u tohoto týmu instruktorů platí dvojnásob. Co vše se jim v době epidemie podařilo pro své příznivce vytvořit?

Začátkem března už to byl rok, co jsme naše studio museli poprvé nedobrovolně uzavřít. Asi nikoho by v té době nenapadlo, že to bude za rok vypadat úplně stejně. Přesto ani v této době nezahálíme a snažíme se být stále aktivní a vylepšujeme, co se dá, aby se nám dobře cvičilo, až se do orlovny zase všichni vrátíme. 

Stále jsme se všemi našimi příznivci ve spojení na našich sociálních sítích prostřednictvím facebooku, instagramu a i na našich nových, vylepšených webových stránkách. Kromě zcela nových webových stránek jsme za ten rok stihli vymalovat celou orlovnu, vybavili jsme tělocvičny o nové cvičební pomůcky a zmodernizovali venkovní sklad.

Se závodními oddíly se setkáváme každý týden při online tréninku, který je důležitý pro zachování kondice našich závodnic a i pro sociální kontakt mezi děvčaty. Pořádný trénink v tělocvičně je jistě náročnější a těžko se dá nahradit, ale nyní jinou možnost nemáme. Lekce se naším závodnicím pokaždé střídají, aby byly pestré a bavily.

Všichni vyhlížíme lepší zítřky a těšíme se, až vám budeme i prostřednictvím Dobříšska aktuálně sdělovat nové zážitky a události z našeho studia.

A nezapomeňte, cvičení způsobuje zdraví a radost!

Aktuální informace o provozu studia naleznete na internetových stránkách www.aerobikdobris.cz a na oficiálním facebookovém a instagramovém profilu.

autor článku: Hedvika Kloudová - provozní manažerka Aerobik studia Orel Dobříš