Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Jarní sportovní nadšení dorazilo i do dobříšské orlovny

přidáno: 26. 03. 2018

Léto už je opravdu za dveřmi. Nenechte nic náhodě a začněte na své vysněné postavě pracovat již teď. V orlovně připravují nejen děti k závodům, ale také pomáhají dospělým k dosažení svých cílů. Co vše ve studiu během jara podniknou a jaké nové kurzy otevírají?

V březnu jsme v orlovně zahájili novou závodní sezonu. Město Dobříš bude reprezentovat po celé České republice pět závodních fitness týmů, dva zumbařské týmy, sportovní dvojice a jedna jednotlivkyně soutěžící ve sportovním aerobiku. Během jarní sezony se trenérky vydají s týmy celkem na třínáct závodů po různých koutech republiky.

První úspěšné závody

Již z prvního závodu, na který vyjel nejzkušenější tým Junsen a dětský Zumba tým, jsme přivezli stříbrné a bronzové medaile. Pevně věříme, že bude letošní sezona nejméně tak moc úspěšná jako sezona v předchozím roce.

Nové kurzy miminek

Od dubna otevíráme ve studiu nové kurzy miminek, v rámci kterých lektorka spolupracuje i s fyzioterapeutkou. Kurzy probíhají pro děti od 3 do 18 měsíců a jsou rozděleny celkově do čtyř kurzů: Miminka 3-6 měsíců cvičí v úterý od 10:30 hod., Miminka 6-9 měsíců probíhají ve čtvrtek od 9:45 hod., Miminka 9-12 měsíců cvičí v úterý od 9:30 hod. a Miminka 12-18 měsíců jsou ve středu od 9:30 hod.

Začněte pracovat na své formě

Připraveni jsme v orlovně i na všechny dospělé nadšence, kteří si uvědomili, že se léto nekompromisně blíží a chtějí proto na sobě začít po zimě pracovat v ten pravý okamžik. Vybrat si můžete z široké nabídky lekcí, cvičíme nejrůznější formy jógy, tancujeme Zumbu, posilujeme a cvičíme na TRX závěsném systému. Podrobnější informace naleznete vždy na internetových stránkách, oficiálním Facebooku studia nebo nově i na Instagramu.

autor článku: Tým ASOD a redakce DA