Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Vánoční exhibice aerobiku ZRUŠENA! Kde a kdy děti vystoupí?

přidáno: 24. 10. 2017

Sport nás má bavit v jakémkoliv věku! A přesně to je cílem našeho kolektivu v orlovně. Děti se snažíme vést k tomu, aby je sport především bavil a nemohly se dočkat další cvičební lekce.

Jsme rádi, že si naše kurzy děti vybírají a chodí k nám pravidelně okolo 300 dětí. Během roku rodičům předvádíme, co se děti v hodinách naučily. Děti se účastní kromě malých vystoupení také dvou hlavních, mezi které patří v zimě Vánoční exhibice našeho studia a poté na jaře Májové slavnosti města Dobříše.

Bohužel v letošním roce z důvodu prodloužení rekonstrukce sportovní haly v Dobříši jsme nuceni naši tradiční Vánoční exhibici zrušit. Ale rodiče si určitě nemusí zoufat!  Rádi bychom tuhle krásnou akci přesunuli na jaro, a pokud to bude jen možné, uspořádali tak Velikonoční exhibici Aerobik studia Orel Dobříš. Avšak rodiče ani před Vánocemi nepřijdou zkrátka. Připravujeme pro ně týden otevřených dveří, kdy budou moci nahlédnout do jednotlivých kurzů a podívat se, jak se dětem cvičení líbí a co se během 3 měsíců naučily.

V říjnu se také naše studio zúčastnilo akce Zdravé a aktivní odpoledne, kde naše děti ze závodních oddílů předvedly letošní hymny. V sobotu 7. října se lektorky našeho studia organizačně zapojily do Běhu města Dobříše. Před každým během běžce důkladně rozcvičily a poté lektorky Míša Jungmannová, Denisa Havlíčková, Jindřiška Romba a Hedvika Kloudová úspěšně reprezentovaly naše studio při štafetovém běhu.

Bližší informace o všech připravovaných akcích naleznete na našich internetových stránkách www.aerobikdobris.cz a na oficiálním Facebooku našeho studia.

autor článku: Tým lektorů Aerobik studia Orel Dobříš