Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Závěrečný koncert Hudebního festivalu A. Dvořáka na Svaté Hoře u Příbrami

přidáno: 06. 06. 2018

Jubilejní 50. ročník Hudebního festivalu A. Dvořáka Příbram se blíží do velkého finále. Závěrečný koncert uzavře šest týdnů plných skvělých hudebních zážitků, nevšedních setkání a specifické atmosféry. Ve čtvrtek 7. června 2018 si nenechte ujít stylové zakončení 50. ročníku HF A. Dvořáka Příbram ve skvostných kulisách barokní Svaté Hory.

Jedno z nejznámějších evropských poutních míst vyniká zcela ojedinělou atmosférou a právě do prostor unikátního komplexu již podruhé zavítá Hudební festival Antonína Dvořáka Příbram. Přijďte si i vy poslechnout Dvořákovo Requiem v open-air provedení a staňte se součástí mimořádného večera.

Účinkují: Debashish Chaudhuri (Indie)– dirigent, PKF - Prague Philharmonia, sólisté: Jana Šrejma Kačírková, Ester Pavlů, Josef Moravec, Martin Gurbal, Pražský komorní sbor a spojené příbramské sbory (Vepřekův smíšený sbor a ženský komorní sbor Krásky).

Vstupenky můžete zakoupit na ticketportal.cz nebo přímo na místě před koncertem (vstup do areálu od 18:30 hod). Více informací naleznete na internetových stránkách festivalu.

autor článku: Radka Svobodová | Hudební festival A. Dvořáka