Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Hana Zagorová míří do příbramského divadla

přidáno: 19. 11. 2016

V únoru zažije město Příbram vzácnou návštěvu v podobě vynikající české zpěvačky. Dne 1. 2. 2017 vystoupí v místním divadle Hanka Zagorová s hostem Petrem Rezkem. O vstupenky je doslova boj.

Populární zpěvačka vystoupí za doprovodu kapely Jiřího Dvořáka Boom! Band, která doprovázela v Příbrami například i Karla Gotta při jeho vstoupení v říjnu 2015. Vzhledem ke kapacitě divadla, která je pouze 488 míst, se naplnil předpokládaný boj o vstupenky. Za 24 hodin zmizelo přes dvě stě kusů.

Ještě je šance

Vstupenky jsou v prodeji od 9. listopadu. Organizátoři Petr Větrovský a Jitka Doubravová se rozhodli využít k prodeji dvě místa. Jedním z nich je divadlo, kde už nyní mohou zájemci nakupovat lístky, a to jak online, tak přímo na pokladně. Dalším místem je tradičně recepce hotelu Belvedere, kde bude nákup probíhat NON STOP, a vstupenku tak může pořídit kdokoli, kdo se nekamarádi s počítačem, pracuje dlouho do večera či o víkendech.

Vstupenka na Hanku Zagorovou je skvělým tipem na vánoční dárek pro vaše blízké. Ceny jsou v kategoriích 490,-, 590,-, 690,- a tak jak bývá zvykem, mizí vždy nejrychleji ty nejdražší místa.

Neotálejte s nákupem. V případě zájmu o VIP vstupenku ve výši 1490 Kč zahrnující místo v prvních třech řadách a následný raut můžete objednat na info@vdnpromo.cz. 

autor článku: Redakce DA