Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Václav Neckář rozdal v Příbrami rekordní počet podpisů

přidáno: 13. 01. 2016

Koncert Václava Neckáře v divadle Antonína Dvořáka vzbudil nejen u Příbramáků veliký zájem. Václav Neckář, zpěvák, herec a držitel státního vyznamenání Medaile za zásluhy od Miloše Zemana, dorazil do Příbrami i se svým bratrem Janem Neckářem a skupinou Bacily. Cestu na koncert si našli i lidé z Dobříšska.

Václav začal koncert písničkou Mezi svými a hned po ní sklidil od diváků v zaplněném sále velký aplaus. Následně se pokračovalo písničkou Stín katedrál a dalšími nesmrtelnými hity.

Celý program trval 110 minut, a byl rozdělen přestávkou, během které Václav Neckář načerpal spoustu síly a i nadále podával stoprocentní výkon. Po oficiálně poslední písničce předali za aplausu ve stoje organizátoři Václavovi květinu a historickou fotografii symbolizující město Příbram. Na pódium vykráčely i malé fanynky, od kterých Václav obdržel další dárky.

Publikum nepřestávalo tleskat a tak následovaly přídavky. A to byla bomba! Hned prvním přídavkem byla jedna z nejznámějších písniček od pana Neckáře, s názvem Půlnoční. Ani po té nenechali kapelu odejít, a tak musela přidat ještě dvě písničky, po kterých už opravdu koncert skončil.

Ještě jeden zážitek měli ale návštěvníci před sebou. Václav Neckář měl ve foyer připravenou autogramiádu. Zájem o jeho podpis či fotografii byl obrovský. Lidé hodinu vyčkávali ve frontě, nakupovali víno s jeho fotografií či plakáty a Václav Neckář vše ochotně podepisoval. ,,Vyprodali jsme zde v Příbrami všechny Václavovi suvenýry, a takový zájem o podpis jsem snad ještě neviděla. Příbramáci jsou skvělí,“ prozradila žena z Václavova týmu. Enormní zájem dokazoval i fakt, že si Václav musel nechat přinést další kartičky k podpisu, protože mu došly již po několika minutách.

Koncert se ve stručnosti povedl na výbornou. Václav je skvělý zpěvák i muž a věříme, že se do Příbrami ještě někdy vrátí.

autor článku: Jitka Doubravová