Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Udavač zrušil Rytmuse v garážích. I tak v Příbrami vystoupí

přidáno: 20. 07. 2017

Po dlouhých třech letech měl do Příbrami dorazit ke svému koncertu král československého rapu Rytmus. V drsné Příbrami však vládnou stále ještě zvyky z minulého režimu. Koncert jenž se měl konat stejně jako koncert Majka Spirita v podzemních garážích obchodního centra Skalka, však zrušil udavač.

Máme informace, že udavač dal podnět na stavební úřad tamního města. "Situace se řeší, ale my koncert přesuneme i když jsme se proti ničemu neprovinili. Nebudeme se tady s nikým dohadovat a nemůžeme místo přesouvat na poslední chvíli. Garáže byly stylové místo, už jsme tam dělali Majka Spirita, lidé byli nadšení. Zvlášť pro tento hudební styl. Ale když se pořád drží, že udání je občanská povinnost, nebudeme stát v cestě. Koncert jsme přesunuli do klubu Aréna, kde byl před třemi roky," okomentoval situaci Petr Větrovský z VDN Promo.

Koncert se tak přesouvá do příbramského klubu Pandora, známého jako Aréna, který je v novém kabátě a v následujících dnech bude slavnostně otevřen. Datum a čas koncertu zůstává stejný jako v garážích, a to 1. září 2017 od 20:00. Vstup je možný od 15ti let.

Budou další koncerty v garáži?

Místo, které organizátoři zvolili pro koncert Majka Spirita, všichni návštěvníci chválili. "Po prvním koncertě v garážích byli všichni příjemně překvapeni prostorem. Dokonce i vedení OC Skalka, které nás ihned kontaktovalo, abychom uspořádali další koncert. Lidé v Příbrami jsou ale závistiví a někdo poslal podnět stavebnímu úřadu k prošetření situace, zda bylo v pořádku vše od hygieny po bezpečnost. I když jsme vše splnili, není čas na několikatýdenní prošetřování a papírování. Kvůli tomu koncert přesouváme a ihned začneme pracovat na tom, aby jsme se do garáží co nejdříve vrátili," objasnila situaci Jitka Doubravová.

Vstupenky na Rytmuse v Pandoře si můžete zakoupit v síti TicketStream, nebo na recepci hotelu Belvedere či na recepci BeFit energy klubu v Příbrami. Cena je 350 Kč, VIP vstupenka za 990 Kč.

autor článku: Jitka Doubravová