Dnes je pátek 19. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Koncert Spirita v garáži? Nejlepší místo, pochvalovali si návštěvníci

přidáno: 26. 04. 2017

​Koncert Majka Spirita v Příbrami, který v tomto městě vystoupil poprvé v historii spolu s kapelou H16

Rapový večer v garážích obchodního centra Skalka začal v osm hodin večer. Návštěvníci se těšili na Majka Spirita, ale přicházeli i se zvědavostí, jak to bude celé vypadat. V těchto prostorech se koncert ještě nikdy nekonal a ani kapela H16 v garážích nikdy nevystupovala. Byla to pro ně premiéra a z jejich úst sršela slova nadšení, stejně tak jako z úst návštěvníků.

“Byl jsem na stovce akcí, ale tohle bylo něco jinýho… Nekuřácký, příjemná teplota, parádní sound a skvělý místo v garážích, kde bylo hafo místa… Super – Za mně spokojenost“ vyjádřil se na sociálních sítích jeden z fanoušků. ,,Jsme rádi, že náš nápad udělat premiérově koncert v garážích se ukázal jako dobrý, a už připravujeme další akci, kterou bychom v budoucnu v garážích rádi zrealizovali,“ nakousl o možnostech další akce organizátor Petr Větrovský.

Celým večerem provázel DJ Lynx a bylo se na co koukat. Lehce po deváté hodině vystoupil příbramský, méně zkušený raper Chrizz. O hodinu později garáže rozproudila raperka Sharkass, která začala svou show rapováním na podstatná jména, které jí řekli návštěvníci. Její vystoupení nadchlo téměř každého.

A o půlnoci přišel konečně zlatý hřeb večera. Slovo dochvilnost, to by se k Majkovi Spiritovi dalo rozhodně přiřadit. Na akci přijel o hodinu dříve, a na pódium vystoupil za minutu dvanáct. Bez nadsázky. I to si fanoušci chválili. ,,Celý Majkův tým byl velice ochotný. Přijeli s předstihem, chovali se už od začátku spolupráce profesionálně,“ prozradila organizátorka Jitka Doubravová. Vystupoval déle jak hodinu. Část zpíval sám své hity, druhou část s kapelou H16.

Koncert je z největší části hodnocen pozitivně a jsme plni očekávání, jestli agentura VDN promo zorganizuje v garážích další koncert.

autor článku: Jitka Doubravová