Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Majk Spirit se v Příbrami zdrží

přidáno: 04. 04. 2017

Koncert Majka Spirita se neúprosně blíží. Do jeho historicky prvního vystoupení v Příbrami zbývají necelé tři týdny. Majk vystoupí 22.dubna v garážích OC Skalka a spolu s ním i kapela H16. A v našem městě se zdrží do druhého dne.

Majk už od ledna cestuje po světě a příbramský koncert je jeden z jeho prvních v tomto roce. Do Příbrami zamíří rovnou po vystoupení na plzeňském Majálesu. Přesně o půlnoci rozproudí návštěvníky v příbramských podzemních garážích OC Skalka, kde se koncert koná úplně poprvé. Koncerty v garážích ovšem nejsou raritou, protože například právě již v zmiňované Plzni se rovněž pořádaly.

Majk se díky náročnému dennímu programu zdrží v našem městě až do druhého dne. Přespí v jednom z příbramských hotelů nedaleko Příbrami, takže komu se poštěstí, mohl by ho třeba potkat ještě v sobotu ráno.

Před vystoupením Majka Spirita a H16 se můžete těšit na nejznámější českou raperku Sharkass a na DJ Support, který pro vás bude hrát po zbytek večera/ ránaJ.

Vstupenky jsou stále v prodeji na recepci v BeFit energy klubu, na recepci hotelu Belvedere nebo na webu www.ticketstream.cz.

autor článku: Jitka Doubravová