Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert Festivalu Antonína Dvořáka

přidáno: 26. 05. 2019

Jana Boušková a orchestr Quattro se představí na dobříšském koncertě již tento čtvrtek 30. května. Využijte jedinečné akce a vyhrajte na čtvrteční koncert dvě volné vstupenky!

51. ročník festivalu Antonína Dvoříka odstartoval již 25. dubna. Ve čtvrtek 30. května festival i zavítá na dobříšský zámek, kde vystoupí komorní orchestr Quattro v čele s dirigentem Markem Štilcem představí program sestavený z děl J. Suka, G. F. Händela, Cl. Debussyho nebo P. I. Čajkovského. Hostem koncertu bude také první dáma české harfy, paní Jana Boušková.

Získejte vstupenky zdarma!

Máte rádi klasickou hudbu a chtěli byste navštívit dobříšský koncert? Tak právě pro Vás máme skvělou příležitost, protože přesně s vydáním tohoto článku (tj neděle 26. května 2019) spouštíme soutěž o 2 vstupenky (výherce bude jeden, který získá dva lístky) na koncert konaný na dobříšském zámku.

Jak vstupenky vyhrát?

Vstupenky můžete získat, pokud odpovíte na jednoduchou otázku, která zní: V jakém roce byl komorní orchestr Quattro založený? Své odpovědi můžete zasílat na e-mail redakce@dobrisskoaktualne.cz, do předmětu emailu uveďte Soutěž o vstupenky na A. Dvořáka.

Kdo vyhrává?

Vyhrává nejrychlejší čtenář, který nám zašle správnou odpověď jako první. Teď už vám přejeme nejen hodně štěstí v hledání správné odpovědi, ale především rychlý internet, ať k nám do redakce váš e-mail přijde mezi prvními.

Více informací o festivalu a jednotlivých koncertech najdete na internetových stránkách.

autor článku: Redakce DA