Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Po Spiritovi míří do příbramských garáží Rytmus

přidáno: 03. 07. 2017

Po Majkovi Spiritovi míří do Příbrami další hvězda rapu. Tentokrát zavítá do našeho města fenomén Patrik Vrbovský alias Rytmus. Místo zůstává stejné jako u Majka Spirita, garáže OC Skalka Příbram, a termín koncertu označuje konec letních prázdnin. Je jím 1. září.

Prostory garáží obchodního centra Skalka sklidily tak kladné ohlasy, že se agentura VDN promo rozhodla i po oslovení ze strany majitelů OC Skalka pro další koncert. Laťka je nasazená vysoko, a proto se musí udržovat. Kým jiným, než králem československého rapu, Rytmusem, který v našem městě vystoupí na měsíc přesně po třech letech.

Garážová vrata se veřejnosti otevřou ve 21:00 a oproti Majkovi, Rytmus vystoupí dříve. Start jeho vystoupení je naplánován na 23:00, a před ním se můžete těšit na několik předskokanů, jejichž jména si organizátoři nechávají zatím pro sebe.

Cena zůstává

Nic se nemění ani na ceně vstupného. Ta zůstává 350 Kč. VIP vstupenku pořídíte za 990 Kč. Vstupenky jsou již v prodeji na obvyklých prodejních místech, a to v síti TicketStream, na recepci BeFit energy klubu nebo na recepci hotelu Belvedere.

Sledujte facebookovou událost: ZDE (pro internetová média)

"Oslavte" konec prázdnin na jedinečné příbramské akci. 1.9.2017 v garážích OC Skalka.

autor článku: Jitka Doubravová