Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Odstartoval předprodej vstupenek na Majka Spirita v Příbrami

přidáno: 24. 02. 2017

Předprodej vstupenek na Majka Spirita v Příbrami odstartoval středečním podvečerem. V obchodním centru Skalka v našem okresním městě spustili organizátoři Jitka Doubravová a Petr Větrovský do prodeje všechny vstupenky. A je o ně nesmírný zájem.

Předprodej vstupenek na Majka Spirita v Příbrami odstartoval středečním podvečerem. V obchodním centru Skalka v našem okresním městě spustili organizátoři Jitka Doubravová a Petr Větrovský do prodeje všechny vstupenky. A je o ně nesmírný zájem.

Majk Spirit vystupuje v Příbrami poprvé v historii, a my nepamatujeme ani jeho koncert jinde v okrese. Už jen z tohoto důvodu, a také z toho, že je nyní na špici československé rapové scény, je o vstupenky takový zájem. Za prvních 15 minut se jich prodalo téměř sto kusů.

Předprodej pokračuje i nadále, a i vy, Dobříšáci, si jej můžete zakoupit z pohodlí domova, a to na internetových stránkách www.ticketstream.cz. Pokud se dostanete do Příbrami, jsou k prodeji na recepci ve fitness Befit, či na recepci hotelu Belvedere.

Cena vstupenky je jednotná, a to 350,- Kč. VIP vstupenku pořídíte za 990,-. Dobříšsko aktuálně je mediálním partnerem akce.

autor článku: Jitka Doubravová