Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

Ilustrační foto

Po vyprodaném Obořišti míří Lucie Bílá do Příbrami!

přidáno: 12. 12. 2017

Máme pro Vás skvělý tip na SOS vánoční dárek. Dnes již dvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá vystoupí 2. března v příbramském divadle. Po bleskově vyprodaném koncertu v obci Obořiště tak zavítá po třech měsících opět do našeho okresu.

V listopadu se konal koncert Lucie Bílé v obci Obořiště, který byl vyprodaný během jednoho týdne. "Na nedávný a veleúspěšný koncert Lucie Bílé v obořišťském kostele jsme měli tolik zájemců o vstupenky, že jsme zdaleka nemohli uspokojit všechny, což nás mrzelo. Proto jsme se rozhodli koncert Lucie bílé zopakovat. A protože hodně neuspokojených fanoušků bylo především z Příbrami, zazpívá Lucie Bílá právě v okresním městě,“ vysvětlil organizátor Petr Větrovský. Stane se tak 2. března 2018 a vstupenky jsou již v prodeji. Můžete tedy snadno vyřešit vánoční dárek pro Vaše blízké.

Lucie Bílá vystoupí za doprovodu Petra Maláska

"Prodej je spuštěn od pondělního rána a vstupenky mizí velmi rychle. První řady jsou již beznadějně vyprodané, proto doporučujeme vstupenky zakoupit co nejdříve,“ upozornila Jitka Doubravová. Ceny se pohybují od 790 Kč do 990 Kč. Lucie Bílá nevystoupí sama. Doprovod jí bude dělat jeden z nejslavnějších českých klavíristů Petr Malásek, který jí mnoho písniček i skládá. I díky němu si Lucie nedávno převzala již dvacátého Zlatého slavíka a slavíka pro absolutní vítězku soutěže.

Vstupenky na koncert, kde zazní mix všech Lucčiných hitů, můžete zakoupit na webu příbramského divadla.

autor článku: Jitka Doubravová