Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Plán na středeční večer? KONCERT Jiřího Řehulky a Malého beatu

přidáno: 25. 09. 2017

Příbramský divadelní klub si pro své návštěvníky připravil další kulturní zážitek. Tentokrát se jedná o koncert Jiřího Řehulky a Malého beatu. Jejich folk-rockové vystoupení se bude konat 27. září od 19:00 hod.

Jiří Řehulka se začal učit na kytaru ve svých šestnácti letech. Poté ji nedal z ruky až do období, kdy nastoupil na vojnu, kde ke hraní nebylo moc příležitostí. Ke kytaře opět přilnul až v roce 1993. V tuto chvíli má Jiří na svém kontě okolo 250 skladeb, které si sám skládá. Více o něm i jeho práci si můžete přečíst přímo u nás na webu v rozhovoru s Jiřím Řehulkou.

Spojení Jiří Řehulka a Malý beat vzniklo, když Jirka nahrával duet s ostravskou písničkářkou Petrou Göbelovou – Chodníky. Jednalo se o rock-popovou písničku, která ho přivedla na nápad přidat svým folkovým skladbám rockový náboj. Zašel tedy za Petrem Votavou, se kterým nahrával svoje první CD, a na podzim v roce 2015 dali dohromady Malý beat, kde společně s nimi hraje i Petrův syn Kryštof.

Na koncert pořádaný příbramským D-klubem si Jiří Řehulka přizval další tři hosty: Petra Antonína Kafku  -accordion, Danielu Lienertovou – flétny a Radku Lienertovou - cajón.

Vstupenky na koncert Jiřího Řehulky a Malého beatu

Vstupenky můžete zakoupit přímo v D-klubu, který se nachází z boku Divadla A. Dvořáka Příbram nebo si je můžete rezervovat na telefonním čísle 326 531 229.

autor článku: Jitka Honischová | Příbramské divadlo A. Dvořáka