Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

V areálu společnosti BIOS se uskuteční koncert pro Dětský domov Korkyně

přidáno: 25. 04. 2017

Již tento pátek 28. dubna 2017 se od 20:00 hod. otevřou brány společnosti BIOS s. r. o. široké veřejnosti za účelem podpory Dětského domova Korkyně. Prostory areálu se tak změní k nepoznání a přivítají zcela jedinečnou akci s nabitým hudebním a zábavným programem.

Hlavním hostem akce je deseti- členná hudební skupina TOP DREAM COMPANY z Prahy, která spojuje hned několik hudebních žánrů. Návštěvníci se tak mohou těšit na koncert v industriálním stylu, během kterého zazní funk, soul, disco & groove, latinskoamerická hudba, ale také reggae. A že to tahle parta umí rozbalit, o tom není vůbec pochyb. Snad jen málokoho nechytne rytmus jejich hitu Every Time – Live! A to je jen malá ochutnávka na páteční večer :-)

Program bude navíc obohacen o řadu sólových výstupů a scének bavičů ve stylu stand-up comedy NA STOJÁKA. Na pódiu uvidí návštěvníci akce baviče Karla Hynka, Petra Vydru a Dominika Heřmana Lva.

Hlavní pořadatelé celé události BIOS s.r.o. a PromoTech pak darují výtěžek z této akce na podporu Dětského domova Korkyně. Vstup je pro všechny zcela ZDARMA.

Postaráno samozřejmě bude i o pití, které zajišťuje dobříšský Eureka Bar. Těšit se tak můžete na míchané drinky, pivo, nealko i víno.

Jakým způsobem bude výtěžek pro Dětský domov Korkyně vybírán, kdo se do organizace této akce zapojil a zda jsou v plánu i další? Na tyto i další otázky nám odpověděl zástupce společnosti BIOS s.r.o. Mgr. Tomáš Helebrant.

Proč se vedení společnosti BIOS rozhodlo podpořit Dětský domov Korkyně a proč zrovna kulturní akcí v tak velkém stylu?

Chtěli jsme pomoct, ale napadlo nás, že forma pomoci může být zajímavá i pro širokou veřejnost, která se může také zapojit - tak vznikl i nápad na uspořádání koncertu. Důležité je ale zmínit, že jen díky pomoci partnerů koncertu, společnostem PromoTech, Europloty, Alex reklama, Bios Fit, Bios Racing a Eureka Baru se podařilo vše zorganizovat a můžeme se těšit na prima večer „ve velkém stylu“ :-)

Z čeho výtěžek z celé akce půjde, když je vstup zdarma?

U vchodu bude sbírkový box, kam mohou a věřím, že to návštěvníci koncertu udělají, přispět na podporu dětského domova. Výše příspěvku je samozřejmě dobrovolná!

Co od akce očekáváte a plánujete v případě úspěchu další podobné koncerty či jeho zopakování pro Dětský domov Korkyně?

Očekáváme, že se o DD Korkyně dozví i ti, kdo o něm nevěděli a koncert spolu s medializací pomůže DD nejen jednorázovou vybranou částkou, ale i při následném zajišťování partnerů, kteří mu pomohou.  A zda plánujeme další podobné akce? Uvidíme, ale rozhodně nezůstaneme pasivní :-)

Přijdete v pátek i vy na jedinečný koncert doplněný zábavným programem? Rozhodně to bude stát za to a ještě tím podpoříte dobrou věc. Sledujte aktuální informace k celé akci na facebookové události: Koncert se sbírkou pro Dětský domov Korkyně.

autor článku: redakce DA