Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Karel Gott vystoupí v únoru v Příbrami!

přidáno: 21. 11. 2018

Příbram bude hned z kraje roku na nohou. Ve druhé polovině února totiž dorazí do příbramské sportovní haly největší česká kulturní hvězda a žijící legenda, Karel Gott.

Historicky nejslavnější a nejúspěšnější český populární zpěvák, jenž svým hlasem dobyl nejen Evropu, ale i třeba americké Las Vegas, vystoupí v rámci Galavečera populární hudby 23. února 2019. „Jsme moc rádi, že se nám podařilo po třech letech znovu zrealizovat vystoupení Karla Gotta právě v Příbrami. Přesně před třemi lety jsme s ním v Příbrami spolupráci započali. Za tu dobu jsme s ním spolupracovali na dalších jiných projektech a několikrát diskutovali o možnosti návratu do Příbrami. Nyní jsme došli k závěru, že nastal ten správný čas," uvedl promotér VDN Promo Petr Větrovský.

Vystoupí i Marek Ztracený a Tereza Mašková

Před třemi lety skutečně Karel Gott v příbramské sportovní hale koncertoval a město jeho vystoupením žilo několik týdnů. Podobná situace se očekává i nyní. Zájem o vstupenky bude pravděpodobně obrovský. „Karel Gott je absolutní špička, a vždy kam přijede se okolo jeho vystoupení strhne obrovský zájem," uvedla Jitka Doubravová, VDN Promo. V rámci chystaného Galavečera populární hudby vystoupí s Karlem Gottem také Marek Ztracený a vítězka letošní SuperStar Tereza Mašková.

Předprodej bude zahájen ve čtvrtek 22. listopadu

Slavnostní předprodej vstupenek startuje ve čtvrtek 22. listopadu od 18:00 hod. v OC Skalka, a dále budou k prodeji na recepci hotelu Belvedere nebo v síti TicketStream.

autor článku: Jitka Doubravová