Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Jitka Zelenková oslaví v Dobříši koncertem dvě významná výročí

přidáno: 06. 09. 2018

Jitka Zelenková, zpěvačka s nezaměnitelným hlasem i projevem, vystoupí už za necelý měsíc v Dobříši! Spolu s významným výročím 100 let od založení Československa oslaví i svých 50 let na scéně. Ve sportovní hale v Dobříši vystoupí 25. září společně i s Lucií Bílou a Petrou Janů.

Zpěvačka kariéru odstartovala výhrou v talentové soutěži. Od té doby vydala 17 úspěšných sólových alb. Úspěšná hudební kariéra podle ní spočívá v tom, jak sama řekla, že „nic neošidí.“ Jitka Zelenková v Dobříši, mimo významné výročí 100 let od vzniku republiky, symbolicky oslaví i svých 50 let na scéně. Vrcholem půl století profesní kariéry zpěvačky je její zbrusu nové album, které má ambici oslovit osobitým soundem a vyjde v říjnu tohoto roku. V albu nebude chybět kombinace šansonu, popu swingu a jazzu.

Koncert se uskuteční 25. září

Na oslavách 100 let Československé republiky tedy nesmí zpěvačka chybět. Ve Sportovní hale v Dobříši vystoupí za doprovodu klavíristy Petra Maláska. Podle dohledatelných informací na internetu Jitka Zelenková nikdy ve středočeském městě Dobříš vystoupení neměla. Dobříšáci se tak mohou těšit na premiéru jak Jitky Zelenkové, tak i Petry Janů, která míří na Dobříš též poprvé. Vstupenky je možné zakoupit v síti TicketStream nebo na Infocentru města Dobříše.

autor článku: Jitka Doubravová