Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Červencový Fialka Fest ovládne opět Nový rybník v Příbrami

přidáno: 08. 07. 2015

Milujete jako já tu letní pohodu, kdy můžete vylézt ven, posadit se do trávy s přáteli a užívat si všude přítomnou pozitivní energii léta? Tak to se ke mně dozajista přidáte dne 25. 7. 2015 na třetí ročník hudebního festivalu Fialka Fest na Novém rybníku v Příbrami.

Na tomto místě se neposadíte jen do trávy, ale můžete využít i neobyčejných houpacích sítí v relaxačním centru hned vedle pódia. V prostojích mezi zvučením kapel si můžete střihnout turnaj ve stolním fotbálku, či zakousnout něco dobrého zdravého i nezdravého přesně podle libosti. Pro pohodu vaší duše přispěje i to, že veškerý výtěžek z festivalu jde na dobré účely, a to letos konkrétně do nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Bedna.

No a koho uslyšíte? Příbramské Digital Cream, Nástroj snahy, Origami a na správný letní chill out vás naladí lidičkové z kapely Fast Food Orchestra ve stylu raggae a ska, kteří si střihli vystoupení i na takových akcích jako je Rock for People či jarních Majálesech. Na podzim vydali album ZEN, jehož nahrání bylo sponzorováno příspěvky fanoušků za jejich skvělou hudební práci a příslib ještě lepší muziky, což toto album po svém vydání splnilo na jedničku. 

V závěru večera bude fesťáková klidná pohoda dozajisté už dávno ta tam a návštěvníci to rozbalí s Le Pneumatiq. Jejich vystoupení není jen o hudbě, ale i o pořádný show, co dostává z festivalových nadšenců pořádný taneční kreace.

autor článku: Markéta Sukdoláková