Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Nejznámější české DJky v listopadu na Elektro Kačerech!

přidáno: 21. 11. 2016

V listopadu se mohou všichni fanoušci festivalu Kačeři těšit na opravdu speciální akci. Do Březnice na Elektro Kačery přijedou 26. listopadu 4 známé české DJky. Dámám bude dominovat jméno jedné z nejznámějších a nejlepších českých žen za pultem, DJ Lucca!

DJ Lucca vystupuje na největších českých akcích a party po celé Evropě. Poprvé se představí také na Kačerech v Březnici. Další ženou, která představí svůj hudební um je DJ Lady A. O této dámě je v současnosti velmi slyšet, je nejen stálou DJkou oblíbeného klubu Retro music hall, ale rádia Evropa 2. Lady A se představí ve speciálním závěrečném setu. Z Prahy dorazí DJane Kao Oui, ta pořadatele ohromila již loni, proto nemůže ani tentokrát chybět. Domácí scénu bude zastupovat DJka Deny z příbramského Color baru.

Elektro Kačeři budou opět speciální nejen dámským osazenstvem. Těšit se můžete na nový zvuk, světelnou a laser show, sličné go-go tanečnice, mnoho dekorací, stolní fotbálky a skvělé překvapení. Sledujte webové stránky nebo Facebook. Předprodej vstupenek za krásných 100 Kč probíhá v Březnici v infocentru, v Příbrami v Cowárně, Rožmitále v infocentu nebo na emailu.

 

autor článku: Tým Kačeři