Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

Ilustrační foto

Co bude a je na Kačerech nového? Čti a budeš připraven…

přidáno: 03. 08. 2015

Novinek bude na Kačerech až až. Organizátoři se snaží každý rok vymyslet něco nového a posunout festival o krok dál. Tenhle festival si rozhodně nenechejte ujít.

Tou hlavní novinkou je, že číslice, která značí počet ročníků je poprvé v historii dvojmístná – 10 – a na oslavu se pozvala velká jména. Dále …

U-rampa – V rámci závodu, který má oficiální název YCDI present - TempleStore skate&bikecontest, se představí několik jezdců na skate and bike. I vy se můžete stále registrovat.

Na Stojáka – Po skvělém ohlase na tuto show, která se konala v KD Březnice, se objeví umělci z Na Stojáka i v Horčápsku. Těšit se na ně můžete v Alternativ stagii v odpoledních hodinách.

Elektronický předprodej – Velký pokrok, který usnadňuje práci vám i nám. Více Info na ww.goout.cz.

Vychytaná chill out zóna – Tak jako minulý rok nebudou chybět palety a Jagermeister lehátka. Naopak novými přírustky budou houpací sítě od La Siesta a další originální sezení.

Turnaj ve stolním fotbálku – Pod záštitou Rosengart se můžete v sobotu odpoledne těšit na turnájek ve stolním fotbálku na 4 stolech. Přihlášky můžete již nyní posílat tomas.pokorny@rosengart.as. Počet účastníků je omezen číslem 12.

EGGO + Vazárna – Tyto dvě nové partičky se objeví na Kačerech poprvé. Jsme rádi, že Vejce a Lachtan zabaví lidí svými workshopy a vytvoří kreativní koutek spolu s půjčovnou kol Koloro.

Jízdomat – Nemáte se jak dostat na Kačery? Již nyní běží registrace na webu jízodmat.cz, kde můžete najít odvoz nebo naopak někoho k sobě do auta.

Workshop – V odpoledních hodinách se uskuteční dj workshop. V hlavní dj stagii si budete moc vyzkoušet, jak se vlastně skládají 2 tracky a jak je to hrozně jednoduché ☺

Pivovar Podlesí a Bubbletea – Další novinkou je přítomnost a posunutí gastronomie o „level“ výše. O jídlo se bude starat Pivovar Podlesí a ochutnat můžete také velmi oblíbené bubble tea od BubbleMania CZ.

Tříděný odpad – Ve spolupráci s SVZ Příbram budou připraveny popelnice na tříděný odpad. „Jednou jsem se divil na festivale, že když jsem třídil, tak pytle se stejně házely do jednoho kontejneru. Nyní mi bylo vysvětleno, že odpadky se následně třídí podle barev pytlů“, řekl Vlasta Ševr.

Vratné kelímky – Další velký krok vpřed. Každý kelímek bude mít navíc originální a funkční brand

autor článku: Vlastimil Ševr