Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Lucie Bílá vystoupila vloni na zámku, teď míří do Sedlčan

přidáno: 15. 03. 2017

Koncert naší nejpopulárnější české zpěvačky jsme měli možnost zhlédnout na nádvoří zámku Dobříš, kde zazpívala své nestárnoucí hity. Lucie Bílá mimo koncerty stihla minulý rok vydat i novou desku, kterou pojmenovala podle své maminky, Hana. Se stejnojmenným turné vyráží v jarních měsících po České a Slovenské republice a pro tentokrát zvolila i menší města. Jedním z nich budou Sedlčany.

Koncert naší nejpopulárnější české zpěvačky jsme měli možnost shlédnout na nádvoří zámku Dobříš, kde zazpívala své nestárnoucí hity. Lucie Bílá mimo koncerty stihla minulý rok vydat i novou desku, kterou pojmenovala podle své maminky, Hana. Se stejnojmenným turné vyráží v jarních měsících po České  a Slovenské republice a pro tentokrát zvolila i menší města. Jedním z nich budou Sedlčany.

Lucie Bílá vystupovala v minulém roce v našem okrese celkem třikrát,  pokaždé před vyprodaným publikem. I proto se rozhodla pro Sedlčany a vzhledem ke kapacitě divadla, která je něco málo přes čtyři sta míst, není pochyb o jeho vyprodání. Obzvlášť, když jde o zcela jedinečný program. Vystoupí v kulturním domě Josefa Suka na den přesně, po pěti letech, 24. května od 19. hodin.

Turné k nové desce

Lucie Bílá v minulém roce vydala novou desku, kterou pojmenovala po své mamince a vlastně i po sobě, Hana. Deska se stala velmi úspěšnou a od kritiky získala vysoké hodnocení. A právě tyto songy budou moci návštěvníci na jejích koncertech slyšet. Skladby jsou oproti jejím ostatním písním více dynamičtější.

Vstupenky jsou již v prodeji

Vstupenky jsou již několik málo dní v prodeji. Pořídíte je od 690,-Kč do 990,- Kč.

 VIP vstupenku Meet and Greet, která Vám umožní osobní setkání s Lucií Bílou, můžete v limitované edici 20 kusů zakoupit za 2990,- Kč na webu divadla.

autor článku: Jitka Doubravová