Dnes je úterý 16. duben, svátek má Irena.

Ilustrační foto

Příbramské divadlo spouští prodej předplatného pro rok 2018

přidáno: 26. 10. 2017

Prodej předplatného zahájí Divadlo A. Dvořáka Příbram 1. listopadu 2017. Tentokrát můžete vybírat z jedenácti skupin v různých cenových kategoriích podle představení, které obsahují.

„Pro následující rok jsme pro vás připravili nabídku titulů, která zahrnuje jak dramatizace oblíbených příběhů známých z knih i filmů, tak jedno z nejslavnějších českých klasických dramat. Dále i retro-muzikál, původně filmový, který dostane divadelní podobu a také jednu naprostou novinku – českou premiéru současné divadelní hry,“ říká Milan Schejbal, umělecký šéf a režisér příbramského divadla.

Zakoupením předplatného získáte mnoho výhod 

Kromě výrazné slevy oproti cenám vstupenek ve volném prodeji je i to, že svoji permanentku můžete půjčit nebo darovat. V hledišti máte stálé místo, které si sami vyberete a v případě změny či zrušení představení budete vždy informováni. Předplatitelé mají zdarma i šatnu. Z jednotlivých kategorií můžete vybírat na webových stránkách divadla www.divadlopribram.eu nebo z brožurky, kterou seženete na všech našich prodejních místech. Kromě premiér jsou v nabídce skupiny seniorské, balíček na představení pro děti a generální zkoušky, ale i na hostující představení.  Divadlo dále zajišťuje možnost dopravy z vesnic a měst v okolí Příbrami.

„Těšíme se na Vás v hledištích obou scén, na setkání během všech vystoupení i na vaše reakce formou dopisů a e-mailů, které jsou pro nás vždy inspirující. Za projevenou přízeň vám všem jménem celého uměleckého souboru dekuji.“ říká Milan Schejbal. A ředitel Petr Bednář dodává: „Budu velmi rád, když i nadále budete mít své divadlo rádi a budeme se v něm často potkávat.“

Rezervace vstupenek a více informací:

Telefonní číslo:

  • 326 531 250 nebo 773 583 389

Webové stránky:

Facebook:

Instagram:

Prodejní místo pro vstupenky - Dobříš:

  • Prodejna MARaCO (nám. Komenského 417) Dobříš

autor článku: Jitka Honischová | Příbramské divadlo A. Dvořáka