Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Tradiční Silvestrovský program pro děti i dospělé ve Skřítkově

přidáno: 29. 12. 2017

Nevíte, co s dětmi na Silvestra? Vezměte je do Skřítkova a užijte si poslední den v roce i s nimi. O zábavu tady bude mít postaráno celá rodina.

Silvestr ve Skřítkově už patří k jedněm z tradičních akcí této dětské herny. Animační program ve spolupráci s Veselou rodinou, který je plný soutěží a her si můžete přijít užít i letos.

Pro děti zde bude připravená diskotéka, kterou tradičně povede dětská animátorka Denisa Havlíčková. S dětmi si zatančí hned na několik oblíbených dětských hitů a chybět nebudou ani soutěže a hry pro menší i starší děti.

Do programu zapojí i dospělé. Rodinné týmy budou mít možnost utkat se v soutěži Skřítkovský Silvestrovský KUFR. Bude se hrát pantomima, hádat písničky, skládat puzzle, plnit pohybové i vědomostní úkoly. První tři týmy, které získají nejvíce bodů, budou odměněny krásnými deskovými hrami.

Veselá rodina navíc přiveze malou tombolu, ve které vyhrává úplně každý.

V rámci odpoledne je samozřejmě otevřena dětská herna, připraven zde bude také foto koutek, ve kterém si budete moci udělat vtipnou Silvestrovskou fotku na památku, zajištěno je malování na obličej a celý program bude zakončen ohňostrojem.

Silvestr ve Skřítkově se uskuteční v neděli 31. prosince od 15:00 do 18:00 hod. Rezervace míst předem není nutná. 

autor článku: Redakce DA