Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Tradiční koncert na Dobříši. Letos vystoupí Peter Nagy

přidáno: 07. 03. 2018

Tradiční dobříšský koncert s hudební hvězdou má i letos pokračování. Na Dobříš míří ze Slovenska Peter Nagy, který s kapelou Indigo 31. května rozproudí dobříšskou sportovní halu.

Před dvěma lety se na zámku Dobříš konal koncert Lucie Bílé, který byl vyprodaný do posledního místa. Minulý rok to byla Hanka Zagorová, která též vyprodala prostory, tehdy ale Kopáčkova dvora. A letošní ročník se přesouvá zase o kus dál. Peter Nagy vystoupí totiž v nově zrekonstruované dobříšské hale.

„Po Lucii Bílé a Hance Zagorové jsme chtěli do Dobříše přivést někoho, kdo nejen v Dobříši, ale v tomto regionu dlouho nebyl. Nakonec padla volba na Petra Nagyho, který sice už v Dobříši hrál, ale to před několika desítky lety. Věřím, že to Dobříšáci ocení a věřím, že jeho hity rozezvučí krásně zrekonstruovanou sportovní halu,“ uvedl za VDN promo Petr Větrovský.

Dobříšáci se tak mohou těšit, že uslyší na živo hity jako Kristinka, Aj tak sme stále frajeri, Sme svoji a mnoho dalších. „Jsme rádi, že se nám po dlouhém jednání podařilo pana Nagyho na Dobříš přivést. Věřím, že to bude opět pro Dobříš velká událost,“ dodala Jitka Doubravová.

Peter Nagy zazpívá s kapelou Indigo ve sportovní hale 31. května od 19:00 hod. Předprodej vstupenek startuje příští středu od 17:00 hod. v Muzeu rukavic na Dobříši. Cena startuje na 490 Kč a nejlepší vstupenku pořídíte za 790 Kč. Rezervujte si svou vstupenku na info@vdnpromo.cz a rozhodně o ni nepřijdete. Vstupenky můžete dále od středy nakupovat v síti TicketStream a na Info centru na Dobříši.

autor článku: Jitka Doubravová