Dnes je pátek 19. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Originální oblečení pro děti, slečny i dámy uvidíte na módní show v Dobříši

přidáno: 10. 04. 2018

Už tento pátek 13. dubna se ve Skřítkově uskuteční originální akce s názvem Veselá módní přehlídka. Show, na které uvidíte trendy oblečení pro děti, představí hlavně kousky moderní, praktické a kvalitní. V hlavní roli zde budou děti, ale na své si přijdou také slečny, maminky i starší dámy. Připraven je zábavný doprovodný program a děti mají vstup ZDARMA.

Hlavní organizátorka akce Denisa Havlíčková nám prozradila, že pro letošní přehlídku připravují hodně barevné a veselé oblečení, které mohou děti i dospělí nosit téměř každý den a téměř ke každé příležitosti: „Rodiče jistě ocení kousky, které jsou praktické, je možné je vzít na výlet, do školy, do města i do divadla a dětem opravdu vydrží. Podobně universální a moderní kousky připravujeme samozřejmě i pro maminky. Třešničkou na dortu budou opět tak zvané sukýnky „tutu“, které milují nejen holčičky. K nám na Dobříš přijedou ty nejkrásnější a nejkvalitnější, které znám, a mám z toho velkou radost.“

Na Veselé módní přehlídce budete mít možnost předváděné oblečení také zakoupit. Přijďte se podívat, využít jedinečných slev i benefitů a ještě si užít zábavnou kouzelnickou show nebo vystoupení dětí z Aerobik studia Orel Dobříš.

Mezi hlavní partnery této akce, kteří přivezou své oblečení patří firma TOUCHE, sukýnky a šaty La petite Suzette, dobříšský designový butik U anděla strážce a své kousky zde představí i značka Veselá Vrána.

Oblečení TOUCHE

Firma TOUCHE z Jablonce nad Nisou dodává už několik let kvalitní sportovní a volnočasové oblečení do Aerobik studia Orel Dobříš. Klasické i originální tepláky, trika, mikiny, sukně, šaty, tílka a další kousky bývají ihned rozebrány a jejich nové majitelky si chválí nejen jejich pohodlnost, ale hlavně odolnost a kvalitu. Pro letošní jaro a léto připravila firma hned několik novinek jak pro děti, tak i pro dospělé. Na módní přehlídce se tedy můžeme těšit nejen na nové střihy, ale také na nové látky, pestré vzory a hlavně zvýhodněnou cenu o 10% z ceny původní. 

Oblečení VESELÁ VRÁNA

Veselá vrána je značka oblečení, které pochází přímo z Dobříše z rukou paní Hanky Krákorové a je určeno výhradně dětem. Kraťasy, sukně, šaty, legíny, tepláky, nákrčníky, čepice a další kousky se vyznačují svou nápaditostí, praktičností, barevností a veselostí. I toto oblečení budete moci zakoupit po přehlídce přímo na místě s 10% slevou.

Sukně LA PETITE SUZETTE

Která holčička by neznala nadýchané sukýnky, které milují nejen malé princezny, ale i jejich maminky. Paní Zuzana Sláčiková se svou značkou La petite Suzette právě takové sukýnky přiveze. Jednoduché, nositelné každý den a snadno udržovatelné sukně předvedeme nejen pro děti, ale i pro slečny a maminky. Zvýhodněné ceny těchto nádherných kousků oblečení dostanou zájemkyně i v případě závazné objednávky přímo na přehlídce. Takto kvalitní a nádherné sukýnky jsou dnes jen těžko k sehnání a holčičky je využijí na nesčetně příležitostí.

DESIGNOVÝ BUTIK U ANDĚLA STRÁŽCE

Butik módních kousků i značkové módy pro slečny, ženy a dámy z Dobříše, to je obchůdek s oblečením U anděla strážce. Letos uvidíte z tohoto butiku na Veselé módní přehlídce úplně nové kousky. Speciálně pro tuto akci přivezla paní Libí a Dorí z Varšavy jarní i letní originální kousky. Jejich halenky, sukně, šaty, kalhoty, světříky, kraťasy a další trička jsou stylové a každý kus je jedinečný, k dostání jen v jedné velikosti a pouze jeden kus. Zaručeně tak víte, že ve vybraném svetru se nepotkáte s kamarádkou na ulici nebo na koncertu. Tyto dvě skvělé dámy s sebou navíc vezmou také pár stylových módních doplňků v podobě šperků, řeckých kabelek i bot. Ani u nich nebude chybět zvýhodněná cena 10 - 20% pouze pro tento večer.

Večerní módní show moderuje herečka Zdeňka Žádnková s hlavními partnery přehlídky a vystavovatelkami. Počet míst je omezen, a tak si raději zajistěte svůj lístek včas.

KDY:

  • v pátek 13. dubna 2017 od 18:30 hod.

KDE:

  • Skřítkov – Na Zlaté stezce 1056, 263 01 Dobříš

VSTUPNÉ:

  • předprodej 120 Kč / osoba (Skřítkov a Aerobik studio Orel Dobříš do 11. dubna 2018)
  • na místě 120 Kč / osoba

Aktuální informace k Veselé módní přehlídce, můžete sledovat na facebookové události k této akci.

autor článku: Redakce DA