Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Už příští týden můžete s celou rodinou vyrazit v Dobříši do letního kina

přidáno: 08. 06. 2018

V úterý 12. června proběhne první promítání filmu v Dobříši od provozovatele Kina na kolečkách. V létě pak budou připraveny ještě další dva filmy, jaké to budou?

Příští týden bude připraveno v Dobříši letní kino. Provozovatel Kina na kolečkách do našeho města dorazí v úterý 12. června. Vstupné pro diváky bude 80 Kč.

Kde se bude promítat?

Promítání filmu bude probíhat v Kopáčkově dvoře, kde budou pro diváky připraveny lavičky. Proč bylo z dřívejší možnosti promítání filmu na Dukelském náměstí rozhodnuto o místě právě v Kopáčkově dvoře? Jedná se především o organizační důvody vzhledem k tomu, že promítání probíhá již v nočním klidu. V okolí Dukelského náměstí by tak mohlo dojít k jeho většímu narušení, nežli v oblasti Kopáčkova dvora.

Co když nevyjde počasí?

„Suchou variantu jsme pro letní kino zvažovali, ale jelikož bychom projekci přesouvali do multifunkční haly, obáváme se, že by diváky taková možnost nelákala. Verdikt tedy zní: Buď bude počasí přát a letní kino hrát, nebo se promítání ruší a popřípadě přesouvá na jiný termín. uvádí za organizátory kina pan Tomáš Milbach. Mezi nepřízeň počasí se také počítají povětrnostní podmínky, jelikož plocha plátna čítá přes 50 m² a při silnějším větru není obraz stabilní, nebo není umožněna jeho montáž.

Připraveno bude i občerstvení

Kino na kolečkách připraví pro diváky také občerstvení v podobě popcornu (sladký, slaný), Pepsi limonádu, ovocná pitíčka, Pepsi + rum a samozřejmě vodu (perlivou, neperlivou). Nabídku také rozšíří společnost DOKAS, která divákům nabídne točené pivo a klobásy. 

Jaké filmy se budou promítat?

Jako první se bude promítat film Špunti na vodě již toto úterý od 12. června od 21:50 hod.

Na úterý 10. července je od 21:50 hod. připraven film Dvě nevěsty a jedna svatba.

V úterý 14. srpna by se již od 21:00 hod. měla promítat pohádka Čertoviny.

autor článku: Redakce DA