Dnes je úterý 16. duben, svátek má Irena.

Ilustrační foto

Na besedu Marty Kubišové v Dobříši zbývá posledních 30 lístků

přidáno: 04. 09. 2017

Marta Kubišová ukončí, jak avizovala, na podzim tohoto roku svou výjimečnou kariéru. Před tím vyrazí na své poslední koncertní turné s názvem „Marta Naposledy“ a svou návštěvou poctí také Dobříš.

Právě v dobříšském Kulturním domě se představí v rámci besedy “Marta Naposledy.“ Jedná se o jedinou besedu tohoto turné v republice. ,,Rozhodli jsme se pro Dobříš, protože k tomuto regionu máme blízko. Navíc jsme jako produkční agentura turné Marty Kubišové naplánovali dva z jejích posledních sedmi koncertů v našem okrese. Vždy trochu prosazujeme region, kde se cítíme doma,“ uvedl Petr Větrovský z agentury VDN promo, jenž pořádá celé turné “Marta Naposledy,“ včetně besedy.

Přijede i Ondřej Vetchý

Pro Dobříšáky to bude určitě skvělý zážitek setkat se s bojovnicí za svobodu naší země na sklonku její kariéry. Zážitek ještě určitě umocní hosté besedy. Jimi jsou skvělý český herec Ondřej Vetchý a velmi uznávaný hudebník Petr Malásek.

„Mám radost, že můžeme v Dobříši přivítat takovou skvělou sestavu. Ondřej Vetchý je časově zaneprázdněn, ale i přes to dorazí. Petr Malásek pozvání přijal s velkou ochotou. Oběma pánů patří poděkování za jejich ochotu a respekt za jejich práci,“ řekl k obsazení besedy Petr Větrovský.

Beseda „Marta Naposledy“ se uskuteční 21. září 2017 v kulturním centru Dobříš od 19 hod. Pořadatelé upozorňují na včasný nákup vstupenek. Kapacita je omezena pouze na 160 míst. Cena vstupenky je 150,- Kč a zakoupit ji lze od pondělí v IC Dobříš.

autor článku: Jitka Doubravová