Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

VIDEO: Co neočekávali hosti benefičního večera?

přidáno: 06. 12. 2017

Sobotní podvečer patřil již tradičnímu benefičnímu večeru Nadačního fondu Zdeňky Žádníkové. Hned u vstupu do sálu bylo pro hosty připraveno velké překvapení, jaké?

Předvečer první adventní neděle v letošním roce patřil již 11. ročníku benefičního večera Nadačního fondu Zdeňky Žádníkové. Nadační fond již přes deset let každým rokem zkrášluje prostředí nejen nemocnic, ale také dětských domovů a dalších různých institucí.

Velký dík patří partnerům

I během roku 2017 se povedlo Zdeňce Žádníkové a jejímu týmu po celé České republice dokončit hned několik projektů. „Velký dík patří bezesporu všem sponzorům a partnerům, kteří naši činnost podporují a bez kterých by naše konání dobra nebylo možné,“ děkuje Zdeňka Žádníková. Jako z každého ročníku, tak i z letošního benefičního večera půjde výtěžek ve prospěch nadačního fondu.

Na hosty čekalo překvapení

Hned u vstupu do Zrcadlového sálu čekalo na hosty velké překvapení večera. Tradiční uspořádání Zrcadlového sálu na Zámku Dobříš bylo změněno. Čelo sálu bylo obráceno směrem k nádvoří. Co však zůstalo tradicí, bylo vystoupení dětí z 2. MŠ Dobříš. Po poděkování sponzorům čekal diváky opravdu nádherný muzikálový duet v podání Jany Žádníkové a Samuela Hejzlara za klavírního doprovodu Lucie Tóth. Letošním hlavním hostem večera byl vynikající soubor Prague Cello Quartett. Jejich vystoupení sršelo humorem a neuvěřitelnou hudební invencí a právem si zasloužili potlesk vestoje. Na rozloučenou si celý sál zazpíval koledu Narodil se Kristus Pán. A advent může začít.

Více informací najdete ve fotogalerii NFZŽ zde.

Jaké projekty se nadačnímu fondu podařilo během letošního roku dokončit a s čím vstupuje do nového roku 2018? Podívejte se na video:

autor článku: Kamila Paulová | redaktorka a Nadační fond Zdeňky Žádníkové